Planul lui Rednic pentru următoarele trei meciuri: ”Să plece”


Mircea Rednic se simte trădat de unii dintre jucătorii echipei din Ștefan cel Mare, care par că nu-și dau interesul să apere culorile și tradiția acestui club, care era obișnuit să se lupte la trofee, nu să fie aproape de retrogradare. Așa că el a promis că va lua măsuri pentru următoarele trei meciuri capitale în lupta pentru play-off. Dacă Dinamo reușește să câștige măcar 7 puncte, atunci ar putea rămâne șanse mari ca după cantonament să poată accede în primele șase.

”Să nu arunce niciodată tricourile. Acum cine vrea să mai joace bine, cine nu, bag jucătorii tineri, pe unii poate nu-i interesează, poate chiar vor să plece, în iarnă o să ne întărim, asta e 100%. Asta e treaba lor dacă vor să evadeze, să scape. Dinamo reprezintă ceva și în România și în străinătate. Să plece, sunt liberi, nu ținem pe nimeni cu forța”, a declarat Mircea Rednic.

”La Dan Nistor era normal. Când ai o ruptură musculară nu se vindecă în 2 săptămâni, a dat câteva pase bune, dar am jucat în 10 oameni. Apreciez că a vrut să ajute echipa, dar nu-l vom mai avea în acest an.” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Țucudean, declarație SUMBRĂ despre Dinamo. Ce spune Rednic despre fostul său jucător

-->
Previous Alexandru David, anunț surprinzător în cazul lui Mircea Rednic
Next Țucudean, declarație SUMBRĂ despre Dinamo. Ce spune Rednic despre fostul său jucător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *