Planul lui Negoiță: ”Suntem foarte aproape să finalizăm treaba asta”


Florin Prunea a dezvăluit care este planul lui Ionuț Negoiță. Acționarul majoritar al ”câinilor” vrea să îngroape securea războiului cu fanii și crede că a găsit și soluția.

”Ne-am întâlnit cu șefii galeriei. Eu îi înțeleg. Nu mai au răbdare. Domnul Negoiță vrea să se întâlnească și el cu suporterii. Și eu vreau să ne întâlnim. Suntem oameni civilizați, nu suntem sălbatici. Am vorbit cu domnul Negoiță și a spus că oricând participă la o discuție cu ei. Suntem foarte aproape să finalizăm treaba asta până începe campionatul. Eu le promit că vor avea o echipă de care să fie mândri. La meciul cu Craiova vom avea peste 25.000 de spectatori. Eugen Neagoe le-a spus jucătorilor că au ajuns la un club imens. Toți vorbesc doar despre suporteri. Câștigați cu Viitorul și veți vedea câți suporteri veți avea acasă cu Craiova.”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Directorul general al lui Dinamo a explicat și unde consideră că a greșit Bălănescu:

”Suporterii n-aveau ce să caute în cantonament când am vrut să-l prezentăm pe Neagoe. A fost o greșeală a clubului. Nu se va mai întâmpla niciodată asta. Dacă-mi vor scrie și mie suporterii pe garduri, eu voi încerca să am un dialog cu ei. Noi fără suporteri suntem zero.”

Citește și:

Clauza secretă a lui Prunea: ”Avem toți!”

-->
Previous Detalii incredibile: ”Nu mai puteam continua cu el după ce a făcut asta”
Next Clauza secretă a lui Prunea: ”Avem toți!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *