Planul lui Burcă pentru meciul de Cupă


Tehnicianul de la Dinamo, Ovidiu Burcă, intenționează să valorifice în etapa play-off a Cupei României jucători care au avut mai puține apariții în primul unsprezece în acest sezon, cum ar fi Dujmovic, I. Roșu, Borcea și Abdallah. Eusebiu Tudor, antrenorul echipei Metaloglobus, a detaliat importanța acestui meci pentru echipa sa din liga a doua.

Dinamo pare să se confrunte cu un meci aparent ușor împotriva echipei Metaloglobus în cadrul play-off-ului Cupei României, care va avea loc la Târgoviște marți seara, începând cu ora 19:00. Echipa adversă evoluează în liga a doua și nu a început sezonul într-un mod spectaculos, acumulând doar două puncte în primele patru runde și ocupând poziția antepenultimă în clasament.

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, se confruntă cu o serie de provocări legate de componența echipei sale. Jucătorii Larrucea, Iglesias și Neluț Roșu se confruntă cu accidentări, în timp ce Lucas întâmpină probleme legate de documente. Cu toate acestea, Burcă își propune să ofere oportunități de joc unor fotbaliști care au avut puține apariții în formula de start a echipei sau chiar în primele etape ale sezonului.

Această decizie ar putea să fie motivată și de necesitatea de a păstra jucătorii cheie într-o formă optimă pentru meciurile importante din campionat și alte competiții, luând în considerare faptul că meciul împotriva echipei Metaloglobus poate fi văzut ca unul mai puțin dificil.

Ce spune antrenorul adversarei lui Dinamo

Fost jucător al Petrolului Ploiești și antrenor timp de un deceniu în țările arabe, inclusiv în Arabia Saudită, Eusebiu Tudor, 49 de ani, a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum îi așteaptă cei de la Metaloglobus pe ”câini”.

„Tratăm acest meci ca un bonus, favorita e clar Dinamo. Dar nu ne vom da la o parte de la fotbal, vrem să lăsăm o impresie bună, este o șansă de afirmare pentru jucătorii noștri. Va fi un meci bun, veți vedea! E bine că se joacă la Târgoviște, în nocturnă, pe un stadion nou și bun, jucătorii mei vor fi motivați mai mult. Nu avem nimic de pierdut. Din experiența mea, echipele considerate mai mici se supramotivează.

Mi-aduc aminte acum de un duel, tot în Cupă, în 2008, cu Rapidul lui Peseiro, eu fiind la Petrolul. Și nu aveam stadion cu nocturnă, am zis că decât să jucăm la Urziceni, mai bine evoluăm chiar în Giulești. Și Rapid ne-a învins cu greu, 3-2, gol Cesinha în minutul 120. Nu trebuie să lucrez foarte mult la factorul psihic, echipa cu șansa a doua e mereu motivată în astfel de confruntări. Pentru noi e ca o sărbătoare, vrem să facem o figură frumoasă”, a explicat Eusebiu Tudor pentru GSP.ro.

Citește și:

Top 10 cele mai vizitate orașe din lume. Două sunt printre preferatele românilor

Previous Absențe importante la meciul cu Rapid
Next PCH atacă conducerea dinamovistă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *