Planul dinamoviștilor pentru meciul cu CSA


Fanii lui Dinamo vor decide pe ce arenă se va juca derby-ul cu cei de la CSA Steaua, din Liga 2. Conducerea „câinilor” s-a gândit la un sondaj unic în fotbalul românesc.

Cum fanii din DDB au un cuvânt important de spus și au evitat falimentul clubului în ultima perioadă, conducerea grupării din „Ștefan cel Mare” vrea să afle dacă suporterii își doresc un derby cu echipa lui Daniel Oprița pe arena „Arcul de Triumf”, ori pe Arena Națională.

În acest moment, nu se știe însă dacă stadionul pe care joacă naționala de rugby a României va reprezenta o soluție pentru meciul orgoliilor din Liga 2, însă se speră ca terenul să fie unul bun în cel mai scurt timp.

Din informaţiile FANATIK, planul dinamoviştilor este fezabil. Singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească oficialii din Şoseaua Ştefan cel Mare ca Dinamo – CSA Steaua să se dispute pe Arena Naţională este să plătească în avans costurile de închiriere.

Conform grilei stabilite de Primărie, un club care vrea să închirieze Arena Naţională pentru un meci din campionatul intern trebuie să plătească 13.000 de euro/eveniment plus 10.000 de euro cheltuieli de operare. Adică, Dinamo trebuie să vireze 23.000 de euro în conturile Primăriei, în avans.

Dinamo nu a mai găzduit un meci pe Arena Naţională din octombrie 2020, când a fost programat un derby cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus atunci cu 1-0 graţie golului marcat de Alexandru Cicâldău.

Citește și:

Ce se va întâmpla cu masca de protecție în noul an școlar. Rafila: ”Părinţii îşi doresc două lucruri”

Previous Dorin Șerdean a acceptat să cedeze clubul
Next Se pregătește marea lovitură

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *