Planul dinamoviștilor cu Bonetti. Motivul real pentru care a fost adus


La Dinamo era nevoie urgent de un om de încredere care să negocieze cu fotbaliștii aduși de Rufo Collado reducerea sau terminarea contractelor fără ca aceștia să-și depună memorii care ar fi dus-o pe Dinamo foarte aproape de faliment.

Dario Bonetti (59 de ani) a revenit în România, după ce a fost chemat de fani pentru a pune umărul la redresarea clubului. Din iarnă, italianul ar urma să fie noul antrenor al lui Dinamo.

Bonetti a fost adus inițial de fani în funcția de consultant pe probleme sportive. Se pare că acesta îl va ajuta pe Jerry Gane pentru ultimele două meciuri rămase din acest an, iar din ianuarie ar urma să preia banca tehnică a ”roș-albilor”, scrie AS.ro.

Bonetti va prelua banca tehnică a lui Dinamo
Momentan, italianul vrea să renegocieze salariile jucătorilor aduși pe contracte uriașe de conducerea spaniolă a clubului din ”Ștefan cel Mare”. Înainte de a reveni în România, Bonetti a avut o ofertă din Africa, dar a refuzat-o după ce s-a consultat cu familia sa, mai notează sursa citată.

Bonetti a răspuns ”prezent” când a fost chemat să pună umărul la redresarea clubului „Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri INCREDIBILE! Împreună putem salva clubui”, a spus Bonetti, susțin suporterii.

Citește și:

Președintele Academiei Române, necruțător cu cei care luptă să scoată credința din inimile românilor

Previous Intră bani pentru Dinamo. Mutare importantă
Next Veste proastă Dinamo tocmai a fost amendată astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *