Planul conducerii la returul barajului


-->
Pentru a umple, duminică, stadionul cu 15.000 de fani, Dinamo va pune în vânzare tichete la prețuri mici pentru meciul cu U Cluj, din barajul de promovare/menținere în Liga 1. Dinamo a pierdut turul cu 0-2.

Dinamo speră să întoarcă rezultatul în retur, cu sprijinul total al fanilor. Dezamăgirea e mare în Ștefan cel Mare, dar Peluza Cătălin Hîldan îi îndeamnă pe suporterii dinamoviști să umple tribunele duminică, la ultimul meci pe bătrânul stadion.

Conducerea clubului promite prețuri mici pentru bilete. Sub cele practicate în timpul sezonului, între 20-35 de lei. Din informațiile GSP, tichetele la peluze vor avea un preț modic: 5 lei.

Comunicat DDB

„Duminică începem demolarea stadionului Dinamo! Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ. Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute!

La București, acasă, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemenea Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!”, sună mobilizarea PCH, prin intermediul paginii de Facebook.

Fanii fac apel la unitate. „Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.

Putem întoarce ghinionul și putem întoarce rezultatul! Nu s-a terminat! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club”, au transmis suporterii din PCH.

Citește și:

Se inspiră de la Manchester City! Cât costă un bilet

Previous Cum se motivează fanii înainte de meciul retur
Next Veste mare pentru Dinamo înaintea meciului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *