Plan pentru a o prelua pe Dinamo: ”Nea Mircea Lucescu mai era”


Dinamo este în continuare într-o situație ciudată din punct de vedere al acționariatului, având în vedere că pachetul majoritar este la Pablo Cortacero prin firma Lotus Perfect. Ioan Andone a încercat să preia acțiunile alături de Ionuț Lupescu și Mircea Lucescu.

”Eu discut foarte mult și cu Ionuț Lupescu despre situația lui Dinamo. Acum, pot să o spun public. La un moment dat, am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm de la spanioli. Eu eram unul dintre ei. Nea Mircea Lucescu mai era. Deci nu era problema banilor.

Dar ce facem cu datoria de 7 milioane de euro? Sunt la ANAF, la terți. 38 de milioane de lei. Ce faci cu astea? Ne vindem casele, ce facem?

Unele datorii sunt la Negoiță, să zicem că te duci și te mai acceptă să le eșalonezi. La Negoiță sunt unu-două milioane, nu știu, cam acolo. Păi, nici nu sunt puse alea cu jucătorii spanioli care s-au dus la UEFA. Au de plătit încă doi ani. Deci 38 de milioane (n.r. de lei) are datorii Lotus Internațional, asta e informația mea. Aia e problema. Nu e problema la 500.000 de euro. Aici sunt 7 milioane”, a declarat Ioan Andone, la Digi Sport.

Citește și:

Dănuț Lupu deconspiră: ”În iarnă, cineva a vrut să dea un milion de euro”

-->
Previous Primii jucători veniți la Dinamo
Next Un jucător important din sezonul trecut dorit de FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *