Plan pentru a-l contracara pe Cortacero: ”Nu mai trebuie lăsat”


Nu cred că mai există dinamovist care mai crede în spaniolii de la Dinamo, mai ales după ce Pablo Cortacero s-a întors cu buzunarele goale la București, iar jucătorii au plecat în vacanță fără niciun ban, având majoritatea mai bine de 3 salarii restante! Dumitru Dragomir a explicat ce ar face el dacă ar avea putere.

”La Dinamo este un circ de nedescris și nu știu cât îl mai pot suporta cei de la acolo pe acest individ. Acest om nu mai trebuie lăsat nici măcar să mai aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, dar să mai și ajungă la club!

El nu e gândește că și-a bătut joc de familiile angajaților de la Dinamo și de familiile jucătorilor? Cu ce au greșit acei oameni? Cu ce au greșit angajații de la Săftica și fotbaliștii? A promis salarii de 20.000, 25.000, 30.000 de euro, iar el nu are bani nici de un pachet de țigări.

Chiar așa am ajuns în țara noastră? Să vină toți actorașii ăștia de mâna a treia și să ne fraierească în ultimul hal? Este clar ca lumina zilei că acest om nu are bani să susțină un club. Unde vrea să se ajungă? Deja au început cu bătăi. Nu le rușine? Nu se poate așa ceva.

Suporterii nu pot salva echipa la infinit. De unde credeți că pot face ei rost de milioane de euro pentru a ține echipa? Să fim serioși. Și așa oamenii ăștia au făcut destule. Au și ei acasă guri de hrănit. Cât credeți că vor mai putea să facă chetă după chetă? Cortacero ăsta se se gândească că românii nu sunt proștii lui. Să-i fie rușine pentru situația în care este clubul acum”, a spus Dragomir pentru ProSport.

Citește și:

A adus fericire mai ceva ca într-un derby, ce lovitură de imagine pentru dinamoviști: ”Câinește!”

Previous Dinamo poate pierde 3 jucători exponențiali: "Cortacero a trecut la ei"
Next Bourceanu, mesaj de susținere pentru Dinamo: ”Sper”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *