Plan mare la Dinamo: un milion de euro


-->
Programul DDB rămâne alături de Dinamo, în cazul în care mai exista vreun dubiu, și în Liga 2. Aceștia au planuri mari pentru vara aceasta. Pe lângă alegerea președintelui ce va avea loc în luna august, programul DDB urmează să vină și cu un plan major: acela de a aduce 1 milion de euro în conturile clubului.

Comunicat al programului DDB

„DDB nu abandonează Dinamo!
Dinamo este echipa pe care am susținut-o mereu și pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo București.
Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei.
Îi anunțăm pe toți dinamoviștii faptul că programul DDB nu va renunța nici un moment la a fi punctul de sprijn financiar pe care Dinamo se poate baza. Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei care ne reprezintă începând din 1948.

Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1, dacă vom reuși să luptăm împreună.

În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro. Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câștiga.

ÎI așteptăm alaturi de noi pe toți dinamoviștii, pe toți cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară.”

Citește și:

Ce se întâmplă cu Grădinaru și cu Rici Grigore: ”Am fost sunat”

Previous O nouă analiză a lui Cornel Dinu
Next Andrei Marc: „O sută de jucători în 2 ani”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *