--> -->

Plamen Iliev are șanse mari să rămână la Dinamo


-->
Plamen Iliev îşi doreşte să plece de la Dinamo, însă conducerea nici nu se gândeşte să îl lase liber de contract. Ludogoreţ s-a interesat de portar, însă a renunţat la acest transfer.

Din informaţiiel FANATIK, sunt şanse mari ca portarul bulgar să rămână la Dinamo şi după această perioadă de mercato, în condiţiile în care este foarte probabil să nu vină nicio ofertă de transfer contra unei sume de bani.

Ludogoreţ s-a interesat de portarul dinamovist, însă bulgarii de la sportal.bg susţin că echipa campioană a renunţat din cauza situaţiei contractuale dificile a lui Plamen Iliev, o mutare fiind luată în calcul doar dacă portarul venea gratis.

FANATIK l-a contactat pe acest subiect pe Cosmin Moţi, un simbol al celor de la Ludogoreţ, care ocupă postul de director tehnic la campioana Bulgariei şi care a spus că este greu ca Iliev să mai ajungă la echipă:

“Nu pot să vă spun prea multe, dar în acest moment este greu ca Plamen Iliev să mai ajungă la noi. El este sub contract cu Dinamo şi este foarte greu să mai vorbim de un transfer în aceste condiţii”, a precizat Cosmin Moţi.

Citește și:

Fostul primar Gheorghe Ștefan ”Pinalti”, achitat definitiv în două dosare

Previous Anunț de ultimă oră a lui Mureșan: „Am semnat actele!”
Next Dinamo mai dorește un portar și un atacant

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *