Pițurcă își ia măsuri de precauție: ”Voi pune doi, trei oameni să-l marcheze”


Victor Pițurcă tratează foarte serios meciul cu Dinamo, despre care spune că este un mare club. Antrenorul Universității Craiova a explicat și că va lua măsuri speciale pentru a-l bloca pe Nistor, căpitanul ”câinilor”:

”Suntem iar în fața unui examen dificil. Jucăm contra unui mare club, Dinamo, care în ultimul timp a avut o creștere extraordinară de formă sub comanda lui Uhrin.

Vrem să câștigăm, pentru că ultimele două meciuri din campionat nu am reușit să învingem. Moralul este unul bun după jocul și rezultatul din Cupa României. Sper să repetăm jocul bun din Cupă și să luăm 3 puncte.

Fără discuție ne doream să jucăm la Craiova, mai ales pentru suporterii noștri, dar nu mai are rost să discutăm pe acest subiect. Jucăm la Severin și trebuie să ne acomodăm condițiilor de acolo. Am încredere că băieții vor face un meci bun și ne vom lua punctele.

Voi pune 2-3 oameni să-l marcheze pe Nistor, dar nu e numai el. Dinamo a crescut foarte mult timp și e într-o formă excepțională. Craiova este favorită, este normal să fie așa numai și dacă ne uităm pe clasament. Dar și Dinamo are atuurile ei și cred că meciul va fi pe muchie de cuțit”, a declarat Victor Pițurcă.

Previous Borcea a anunțat ce vrea să facă referitor la Dinamo
Next INTERVIU Ionuț Negoiță, ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *