Piscitelli știe cum va câștiga Dinamo derby-ul: ”Gladiatori inteligenți”


Dinamo este în fața primul derby din acest sezon. Portarul ”câinilor”, Riccardo Piscitelli, a analizat această partidă.

”Pentru mine personal, care sunt de trei luni alături de colegii mei, derby-ul cu Steaua a venit la țanc deoarece este ocazia ideală să demonstrăm că suntem un grup unit și cu foame de rezultate. Partida de mâine este foarte importantă pentru noi. Dar ca să facem o figură frumoasă și să luăm cele trei puncte trebuie să fim concentrați 100% și să avem încredere din primul până în ultimul minut că vom câștiga și îi vom face fericiți pe suporterii noștri. Trebuie să ne bucurăm de această oportunitate de a trece din nou peste ei în clasament și să ajungem dacă se încurcă cei de la Botoșani în această etapă, pe locul 6, care ne-ar duce în play-off.

Noi trebuie să ducem meciul în direcția corectă. Am avut tot felul de întâlniri în această săptămână pentru a pune la punct o strategie de joc cât mai bună. Și asta ne dă încredere și vom merge să ne luptăm ca niște gladiatori, dar inteligenți.

Știu că mâine este o zi specială. Că se împlinesc 19 ani de la moartea lui și că a fost unul dintre cei mai iubiți căpitani din istoria lui Dinamo. Am auzit că nu ar fi avut probleme de sănătate înainte să se întâmple acea tragedie. Deci cu atât mai mult în acest meci, când ne vom simți împinși de la spate din cer, trebuie să ne concentrăm să fim puternici, dar și să fim recunoscători că suntem în viață și că avem oportunitatea să ne bucurăm de fiecare moment”, a spus Ricardo Piscitelli pentru Fanatik.

Citește și:

INFOGRAFIC FCSB – Dinamo Ei sunt “oamenii-derby”

-->
Previous INFOGRAFIC FCSB – Dinamo Ei sunt “oamenii-derby”
Next ULTIMA ORĂ Un jucător revine: ”Va fi apt cu Gaz Metan”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *