Piscitelli, remarcat de italieni. Interviu pentru presa din ”Cizmă”


Ricardo Piscitelli este foarte apreciat în Ștefan cel Mare, chiar dacă are un coleg pe măsura sa ca portar, Cătălin Straton. Italianul a atras atenția și conaționalilor săi.

Piscitelli a ales Dinamo București pentru a-și găsi locul în lume”, așa au început cei de la tuttomercatoweb.com materialul cu Piscitelli, care a declarat:

”Aventura în Liga 1 este o experiență pe care am vrut să o încerc dintotdeauna. Mereu mi-am dorit să evoluez în campionate noi.

Trăind în capitala țării, adică în București, pot să spun că este foarte asemănătoare cu viața din Milano. De altfel, este ca în fiecare oraș mare: spații comerciale uriașe, restaurante de tot felul și centrul aglomerat. Dar cel mai important lucru pentru mine este că am început să vorbesc în engleză.”

”Favorită cu siguranță este CFR Cluj, care este campioana en-titre și care a demonstrat că poate bate echipe de calibrul lui Lazio și Celtic în Europa. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off și apoi să continuăm să luptăm pentru un loc în cupele europene”, a afirmat Piscitelli.

Previous ULTIMA ORĂ Ce răspuns i-a dat Mircea Lucescu lui Nicolae Badea. Ce vrea să facă fostul acționar
Next Filip Mrzljak: "M-am obișnuit cu asta"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *