Piscitelli, răspuns despre oferta de la FCSB


Riccardo Piscitelli e istorie pentru Dinamo. Italianul și-a reziliat contractul și câinii rămân doar cu Straton și Fara în poartă.

Portarul italian a avut locul de titular asigurat până la venirea lui Adrian Mihalcea pe banca alb-roşiilor, dar lucrurile s-au schimbat rapid. Riccardo Piscitelli a rămas tot mai des pe bancă, iar acesta şi-a reziliat contractul cu echipa din „Ştefan cel Mare”.

Imediat după ce părţile s-au despărţit, au apărut informaţii conform cărora colegii săi au aflat că portarul ar urma să ajungă la FCSB, unde sunt deja Andrei Vlad, Toma Niga şi Mihai Udrea.

Totuşi, Riccardo Piscitelli a reacţionat şi a răspuns acestei informaţii pe pagina personala de Instagram: ”Vă mulţumesc pentru toate mesajele, apreciez enorm. Vreau să vă transmit foarte clar că nu există contacte cu vreo altă echipă din România”, a anunţat portarul italian.

Goalkeeperul din Italia n-a mai jucat în ultimele partide pentru „câini”, iar acum a plecat pe uşa din dos de la club roş-alb, după ce locul său în poartă a fost luat de Cătălin Straton, cel care a avut câteva intervenţii salvatoare. În aceste condiţii, Adrian Mihalcea l-a răsplătit pe Straton cu un loc de titular.

Piscitelii a semnat cu Dinamo în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 27 de partide. Cota sa de piaţa este, în prezent, de 475.000 de euro.

27 de meciuri a jucat italianul la Dinamo în acest sezon.

Citește și:

https://doarromania.ro/in-sfarsit-vesti-bune-vezi-cand-vor-scadea-cazurile-de-covid-19/

 

Previous O nouă eră pentru Dinamo. Stop joc pentru Negoiță
Next VIDEO Gest superb al celor care vor să cumpere Dinamo. Echipele de start

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *