--> -->

Piscitelli despre coronavirus și România. Ce face în București


-->

Riccardo Piscitelli a venit în vara lui 2019 în România, fiind adus de Eugen Neagoe. El a fost unul dintre cele mai bune transferuri ale ”câinilor”, fiind un portar apreciat în Liga 1, el fiind crescut la juniorii lui AC Milan.

Goalkeeperul a povestit italienilor de la tuttomercatto.com ce face în România în această perioadă în care fotbalul este întrerupt.

”La început am crezut că este ceva mai ‘liniştit’ aici. În România nu s-a auzit nimic până în urmă cu aproximativ zece zile, doar vreo două cazuri. Am trăit în tensiune de când au închis Italia. Ai mei sunt din Seregno. Sunt bine, din fericire, dar pe de altă parte ei respectă regulile. Aici, în România, se închid centrele comerciale, magazinele, restaurantele. Sunt adoptate aceste măsuri, dar sunt puţine cazuri. Campionatul este întrerupt.

Eu am cumpărat o minge pentru portari şi stau lângă un parc unde se află câteva ziduri ca să mă antrenez. Eu şi Jacopo Viola, portar care nu are echipă acum, dăm sfaturi şi recomandăm exerciţii portarilor care vor să facă ceva, mergem înainte cu un proiect în social media. Avem 100.000 de followers pe Instagram”, le-a dezvăluit Riccardo Piscitelli.

Citește și:

Rednic explică situația din Moldova și-i transmite un mesaj unui fost dinamovist: ”E o problemă”

Previous Rednic explică situația din Moldova și-i transmite un mesaj unui fost dinamovist: ”E o problemă”
Next Un fost dinamovist vrea să se retragă de la Dinamo: ”Iubesc România”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *