Pigliacelli apără la Dinamo


Caterincă la interviul de aseară de după meci cu Filip Mrzljak. Fostul căpitan al Astrei, în prezent închizător la Dinamo, l-a transferat pe Pigliacelli la echipa din Ștefan cel Mare.

-Cum a fost cu Voluntari? Ai revenit după fix 2 luni de pauză…

Din ce am văzut eu, au foarte buni jucători și un antrenor la fel cei de la Voluntari. Sunt pe ultimul loc, dar nu merită să fie acolo, până la urmă sunt fericit că am câștigat noi. A fost greu să revin după 2 luni de pauză. Dar sunt fericit că am rezolvat toate problemele pe care le-am avut și că am fost disponibil pentru antrenor să joc.

-A fost penalty?

N-am simțit ceva la penalty, nu am văzut reluarea, dar a fost bine pentru noi că a scos Pigliacelli (n.r. Piscitelli) și ne-a dat mare moral să câștigăm meciul ăsta.

-Totuși, cum reușiți să luați gol mereu?

Nu contează că luăm gol meci de meci, e bine că reușim să câștigăm până la urmă. Normal, niciun jucător nu vrea să primească gol, dar dacă obținem victorii e bine.

-Sunteți pregătiți pentru derby?

Normal că suntem pregătiți. Am jucat deja 10 etape. Fiecare meci este important, așa este și cu FCSB. Poate puțin mai mari emoții, dar vedem sâmbătă cine e mai bun.

-Un rezultat perfect?

Victoria!

-Simți că poți să dai gol în derby?

Eu vreau să dau gol de fiecare dată, dar eu sunt mijlocaș defensiv și nu am prea multe ocazii de gol, dar sper, de ce nu? Chiar dacă nu este asta treaba mea. Eu trebuie să ajut apărarea.

-Ce a schimbat Dusan Uhrin de v-a făcut să vă reveniți?

Jucătorii, am intrat eu, n-au fost prea multe schimbări, mulți din primul 11 au jucat al treilea meci la rând, eu abia am intrat și a fost puțin greu. Dar cu schimbările astea reușește să câștige.

-Cum e din nou pe teren cu Ante Puljic? El a spus că ești prietenul lui cel mai bun…

Da, dar nu știu de ce tot vorbește cu mine engleză (n.r. râde, amândoi sunt croați), trebuie să rezolvăm asta cât mai repede. Dar în rest e fotbalist bun și sunt fericit că a venit. Nu știu dacă pot să îl învăț eu română, dar o să-l ajut cât pot.

-Cei de la FCSB se cred superiori valoric. Tu ce spui?

Fiecare gândește ce vrea. Și eu poate cred că sunt cel mai bun din lume, chiar dacă nu sunt. Nu mă interesează ce vorbesc alții. Vedem pe teren cine este mai bun. Sunt 90 de minute și cine bate e mai bun. Nu contează dacă picăm cu ei în Cupă, cu oricine vom pica îi vom scoate. Important e să mergem noi mai departe și să ne îndeplinim obiectivul.

Citește și:

”Spiderman” știe cum poate fi învinsă FCSB: ”Așa să jucăm”

Previous ”Spiderman” știe cum poate fi învinsă FCSB: ”Așa să jucăm”
Next Dusan Uhrin anunță când vor reveni Daniel Popa și Fabbrini. Mesaj FERM pentru fani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *