Pierdere mare pentru Dinamo. Nu are înlocuitor


-->

Dinamo a pierdut un fotbalist important la meciul cu Farul Constanța. Costin Amzăr (20 de ani), fundașul stânga de la Dinamo, a luat al patrulea galben din acest sezon și nu va juca etapa viitoare, când „câinii” se deplasează la Galați pentru partida cu Oțelul (29 septembrie).

Amzăr a încercat să obțină un penalty într-un duel cu Tudor Băluță, a căzut și a rămas întins pe gazon, însă nu l-a convins pe arbitrul Szabolcs Kovacs, a protestat și a primit cartonașul galben.

Cu Oțelul va lipsi cel mai probabil și Josue Homawoo, accidentat în debutul meciului cu Farul și înlocuit cu Răzvan Patriche.

Suspendarea lui Amzăr este o lovitură importantă primită de Dinamo, care nu are o dublură pentru postul de fundaș stânga. Cel mai probabil, acolo va juca Gabriel Moura, fundaș dreapta de meserie. „Câinii” vor trebui să găsească și un alt jucător U21, variante fiind Bani, Bordușanu sau gemenii Irimia.

Postul de fundaș stânga a rămas descoperit la Dinamo. Asta după ce varianta Kevin Ciubotaru nu a mai semnat în cele din urmă cu echipa bucureșteană, deși s-a antrenat alături de lotul lui Burcă. Tânărul de 19 ani a mers în cele din urmă la o altă echipă din SuperLiga, FC Hermannstadt.

Citește și:

Dragoste supremă, soția a salvat viața soțului cu un transplant de rinichi: „Am vrut să poată juca fotbal cu copiii”

Previous Septembrie negru pentru Dinamo: fără gol marcat
Next Analiză dură: ”Prestația e în faliment”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *