Pierdere importantă pentru Dinamo


Mircea Rednic a dezvăluit noi detalii despre jucătorii trimiși la echipa a doua. Antrenorul a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Chindia, prima după ce Dinamo a ajuns ultima în clasament.

Mircea Rednic a o vorbit în conferința de presă de dinaintea confruntării despre situația jucătorilor trimiși la echipa a doua.

”Câinii” vor aborda disputa fără ”liderii” echipei – Steliano Filip, Cosmin Matei și Gabriel Torje. Primii doi au fost trimiși de antrenor la echipa a doua, din cauza unor abateri disciplinare, dar și pentru că randamentul lor era mai mult decât nesemnificativ în această perioadă extrem de dificilă.

Tehnicianul a dezvăluit în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Chindia, că și dacă ar fi vrut să-i reprimească în lotul primei echipe, nu avea cum să o facă din cauză că Filip și Matei nu s-au antrenat în ultimele zile.

”Eu întotdeauna am dat cam multe explicații, sunt decizii ale mele, normale, se întâmplă în viața unei echipe când unii jucători nu dau randament. Oricum nu s-au antrenat săptămâna asta.

La unul probleme musculare, Matei are o ruptură la coaste, deci nu s-au antrenat săptămâna asta. Au fost probleme de indisciplină, nu vreau să mai discut acest subiect”, a punctat Rednic.

Torje, liderul Echipei

”Torje e o pierdere, s-a accidentat și nu va juca. E o pierdere pentru noi, în ultima vreme a arătat că e un lider și în teren și în afara lui”, a explicat Mircea Rednic.

În plus, acesta a trimis încă o dată săgeți către cei care și-au asumat rolul de lideri și a explicat ce înseamnă în viziunea lui un lider de echipă.

”Înaintea meciului cu Craiova eu am avut o discuție cu liderii. I-am întrebat dacă au o problemă cu mine, că mă retrag, ei au zis că nu au nicio problemă.

Pentru mine lideri sunt cei care fac diferența în teren. Problema lor e că sunt plătiți să se antreneze și să joace, nu să facă strategii”, a spus Rednic.

Citește și:

Părintele Necula avertizează că va urma o mare bătălie, post-Covid: ”Țineți aproape”

-->
Previous Mircea Rednic, conferință cu cărțile pe față
Next Dinamo-Chindia, echipe probabile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.