Pierdere importantă pentru Dinamo în meciul cu Juventus București


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a preluat echipa în cel mai prost moment posibil. Și trebuie să se descurce chiar și așa pentru a aduce echipa din Ștefan cel Mare acolo unde îi este locul, să se bată la titlu. Nimeni nu așteaptă reconstrucție la echipă după ce fanii sunt duși cu vorba an de an și s-au împlinit 10 ani de la ultimul campionat câștigat.

Înaintea meciului cu Juventus București, tehnicianul ”câinilor” trebuie să mai managerieze o problemă importantă. Nu se va putea baza pe portarul titular, Jaime Penedo, care a fost convocat iar la naționala statului Panama.

”E posibil ca Brănescu să apere cu cei de la Juventus. Penedo e la națională și mai durează până când ajunge”, a declarat astăzi Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Brănescu a apărat un singur meci în acest sezon, cu Gaz Metan Mediaș, 3-1, în Ștefan cel Mare, la finalul căruia a declarat: „După evoluția de azi, probabil o să mai joc când o zbura porcul. Nu vreau să vorbesc acum despre echipa națională.”

Penedo va juca în preliminariile pentru CM 2018 împotriva Statelor Unite pe 7 octombrie, iar pe 11 va întâlni Costa Rica. Dinamo are programat următorul meci de campionat cu Juventus București, pe 16 octombrie, de la 20:45.

Citește și:

Ce veste proastă a primit Vasile Miriuță

 

-->
Previous Ce veste proastă a primit Vasile Miriuță
Next Șefii lui Dinamo au identificat problema: ”Asta ne lipsește”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *