Pierdere imensa pentru Gigi Mulțescu


Ghinioanele se țin lanț de Dinamo din punct de vedere sportiv. Gigi Mulțescu a pierdut unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are în lot. Portarul Mihai Eșanu s-a accidentat și nu va fi apt pentru confruntarea cu CFR Cluj, așa că va trebui să mizeze pentru prima dată pe portarul norvegian.

Singurul dinamovist convocat de Mutu pentru meciurile din grupele Campionatului European de tineret s-a întors cu probleme musculare din Ungaria și este indisponibil pentru meciul cu CFR Cluj.

Astfel, pentru meciul din Gruia, antrenorul „câinilor” va fi nevoit să facă o schimbare în primul „11”. Gigi Mulțescu va miza pe portarul norvegian Gudmund Kongshavn (30 de ani), care va debuta astfel în poarta lui Dinamo. Acesta nu a făcut deplasarea pentru meciul amical cu Dinamo Kiev din cauza unei accidentări la gleznă, dar și-a revenit și e apt de joc.

Kongshavn a venit în februarie la Dinamo, iar ultimul meci jucat a fost la Aalesund, pe 22 decembrie 2020. Rezerva acestuia va fi Aleksander Mitrovic (17 ani), fiul lui Slavisa Mitrovic, fostul atacant bosniac de la FC Național.

Citește și:

Lupta nu s-a sfârșit. Miză importantă pusă în joc

-->
Previous Ultimele vești despre revenirea lui Borcea: „Cu alți oameni de afaceri”
Next Lupta nu s-a sfârșit. Miză importantă pusă în joc

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *