Petrescu deranjat de ce se întâmplă la Dinamo


Dinamo va întâlni în ultima etapă a sezonului regulat liderul la zi al campionatului, CFR Cluj. „Câinii” vor juca în deplasare, în Gruia, iar meciul va fi mai mult decât complicat, mai ales că Dinamo în acest sezon are doar un punct în meciurile din deplasare, cel cu UTA.

După cele 3 transferuri oficiale, plus Irobiso care așteaptă să fie declarat liber de contract, Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit de cele întâmplate. Mai exact, antrenorul campioanei de consideră ghinionist de faptul că echipa ardeleană s-a destrămat abia după ce echipa sa au jucat. CFR s-a impus cu scorul de 2-1, după un meci modest și un gol marcat în prelungiri.

„Ăsta e norocul nostru”

”Ăsta e ”norocul” lui CFR. După ce plecăm noi de acolo s-au lăsat şi nu mai joacă. Cât am fost noi vii erau şi ei vii. Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai mulţi jucători de la Mediaş).

Din ce am citit şi am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaş sunt foarte buni şi preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e ”norocul” nostru”, s-a plâns Dan Petrescu conform Telekom Sport.

Gazul – fără jumătate de lot și fără antrenor

„Acum am ieșit de la discuții și, în principiu, da (n.r. – va pleca de la Gaz Metan). Pot continua (n.r. – cei din club), dar e foarte greu, au mai rămas puțini jucători, foarte mulți copii. Aici nu știu dacă vor mai exista alte soluții, probabil că vor duce competiția până la final, dar rezultatele vor fi cele care vor fi.

Fotbalul este imprevizibil, sunt copii buni aici, e o dorință de afirmare. Copii de la U19 să dea piept cu rigorile Ligii 1? Este foarte greu. Discuția mea cu jucătorii a fost următoarea. Noi stăm și continuăm, dacă până în vară vom mai primi două salarii.”, a declarat Poenaru pentru ProX.

Citește și:

Există parc tematic Peppa Pig

Previous Gaz Metan rămâne fără antrenor
Next Mureșan dă asigurări în privința stadionului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *