Peticeală! Ce se va întâmpla în perspectiva meciului Dinamo – Craiova + Cine vine la stadion


Dinamo a decis să joace pe Național Arena partida cu Universitatea Craiova, după deplasarea de luni de la Viitorul. Doar că deja au apărut probleme, cele clasice deja, legate de gazon. După concertul susținut de Ed Sheeran, terenul a fost afectat în multe zone, astfel că Primăria Capitalei trebuie să schimbe multe porțiuni.

Nu se va ajunge, momentan, la înlocuirea în totalitate. Abia după un alt show de proporții pe cel mai mare stadion al țării, cel al lui Metallica la jumătatea lunii august, se va schimba gazonul, chiar înainte de România – Spania de pe 5 septembrie. Dinamo a ales să joace pe Național Arena între cele două concerte, mai ales că a promis propriilor fani că se va muta acolo, în timp ce altă echipă care va juca acolo, FCSB, a decis să n-o facă și să joace meciurile de acasă la Pitești. Să sperăm că ”peticeala” va fi de calitate și nu va afecta prea mult fotbalul.

Florin Prunea, managerul dinamoviștilor, era convins zilele trecute că echipa va fi susținută de 25.000 de oameni la jocul cu oltenii de pe 21 iulie și anunța: ”M-a sunat și Ionuț Lupescu. Are și el loja lui, o să vină la partida cu Craiova. Dacă batem la Viitorul, cu siguranță vom avea 25.000 de oameni la meci”.

Citește și:

Previous S-au dat banii!
Next Curg ofertele din Liga 1 pentru Papazoglou. Ce vrea atacantul grec

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *