INCREDIBIL Fanii l-au făcut pe Pesic să semneze cu Dinamo. Dezvăluirea croatului


Ivan Pesic a semnat în această iarnă cu Dinamo, mijlocașul croat de 25 de ani fiind recomandat de cei ce l-au adus ca un transfer foarte bun pentru ”câini”. Fotbalistul sosit de la Hajduk Split a ajuns în Ștefan cel Mare și după vorbele frumoase spuse despre club de fostul căpitan al dinamoviștilor, Alioșa Vojnovic.

Înaintea primului amical al iernii, azi cu Aris Limassol de la ora 15:00, Pesic a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care a precizat ce știa despre actuala sa formație înainte să semneze contractul. Iar fanii pot fi din nou lăudați că au contribuit decisiv la un transfer.

”Știam că este una dintre cele mai mari echipe ale României, dar am văzut coregrafia făcută de suporteri la meciul din Champions League al rivalilor, mi s-a părut incredibil mesajul. Și-n Croația a fost nebunie cu acel mesaj ”Doar Dinamo București”. Nu știu dacă e cea mai mare farsă din istoria fotbalului, dar sigur este în top 3 all time”, a declarat Pesic.

”Eu am crescut la Hajduk și pentru mine aportul fanilor contează enorm, de abia aștept să joc pe Național Arena plină de dinamoviști.” Ivan Pesic, mijlocaș Dinamo

-->
Previous Ce-a făcut Costache la primul său amical pentru noua echipă
Next Cel mai greu moment din viața lui Pesic. Cum era să se lase de fotbal

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *