--> -->

Persoana care cere ca insolvența să fie interzisă cluburilor


-->
Dinamo este în insolvență de aproape jumătate de an din cauza gravelor probleme financiare. Ionuț Rada (39 de ani), fost fundaș la Rapid, FCSB și CFR Cluj, susține interzicerea posibilității cluburilor de fotbal de a intra în insolvență.

În încercarea de a topi din datoriile care le sufocă, cluburile din fotbalul românesc apelează la procedura de insolvență. Dinamo se află în insolvență din iunie 2021, Academica Clinceni a solicitat recent același lucru, dar s-a lovit de refuzul Tribunalului Ilfov, chiar și în birourile campioanei CFR Cluj s-a discutat despre asta.

Ionuț Rada spune că acest „artificiu” nu ar mai trebui să le fie permis cluburilor, întrucât jucătorii și membrii din staff-ul tehnic, adică „principalii actori” din fotbal, au cel mai mult de suferit.

„Sper ca acest artificiu, intrarea în insolvență, să fie din ce în ce mai dificil de reușit, chiar imposibil. Știm foarte bine că angajații au de pierdut, adică jucătorii sau oamenii din staff, ceea ce nu mi se pare normal. Ei sunt actorii principali, cei care muncesc zi de zi.

De fiecare dată, la ultimele insolvențe, jucătorii au pierdut cel mai mult din toată această prostie, pentru că asta e din punctul meu de vedere!

Doar câteva cluburi au ieșit curate din insolvență, iar jucătorii și-au primit drepturile restante. În cele mai multe cazuri, fotbaliștii pierd toți banii dacă clubul intră în faliment sau continuă insolvența. E destul de complicat să recupereze banii”, ”, a spus Rada la Pro X.

Citește și:

Adrian Mihalcea a revenit pe teren: ”Sunt acolo unde e și mingea”

-->
Previous Florin Răducioiu se ia de Gabi Torje
Next Un fost antrenor are încredere în Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.