Perovic despre anunțul lui Negoiță: ”Vă zic sincer”


Dinamo a strâns șase meciuri consecutive fără eșec în Liga 1 și în Cupa României, dintre care cinci victorii și o remiză cu FCSB. Echipa lui Dusan Uhrin a început să dea randament, iar cehul poate fi lăudat pentru că i-a acordat o șansă lui Slavko Perovic, atacantul care nu mai făcea parte din lotul roș-albilor.

Sârbul a marcat trei goluri în ultimele două partide, cu Viitorul (3-2) și cu Foresta Suceava (4-0), a dat randament și și-a depus candidatura pentru a fi titular la ”câini”. Perovic a dovedit că este un fotbalist cu capul pe umeri, declarând pentru Gazeta Sporturilor:

”Golurile mele nu ar fi fost posibile fără assist-uri de mare calitate. Am fost omul potrivit la locul potrivit. Nu a fost dificil să înscriu, eu am făcut ceea ce trebuia, am relaxat misiunea echipei mele la Suceava. Secretul meu este munca. Colegii și antrenorul au reacție bună la adresa mea, asta m-a făcut să muncesc cu spor, este cea mai mare motivație a mea. Sunt sigur că vor veni zile mai bune pentru Dinamo, pentru mine”.

Perovic a fost oprit de la efort două luni din cauza unor probleme cardiace, a spus că acum este la 80 la sută din capacitatea sa.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Ce răspuns i-a dat Mircea Lucescu lui Nicolae Badea. Ce vrea să facă fostul acționar

Previous Vrea la Dinamo: ”Vin și eu cu Cataramă și Badea și bag bani”
Next INTERVIU Mihai Neicuțescu: ”Vă mulțumesc” Ce spune despre situația clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *