Perovic despre anunțul lui Negoiță: ”Vă zic sincer”


Dinamo a strâns șase meciuri consecutive fără eșec în Liga 1 și în Cupa României, dintre care cinci victorii și o remiză cu FCSB. Echipa lui Dusan Uhrin a început să dea randament, iar cehul poate fi lăudat pentru că i-a acordat o șansă lui Slavko Perovic, atacantul care nu mai făcea parte din lotul roș-albilor.

Sârbul a marcat trei goluri în ultimele două partide, cu Viitorul (3-2) și cu Foresta Suceava (4-0), a dat randament și și-a depus candidatura pentru a fi titular la ”câini”. Perovic a dovedit că este un fotbalist cu capul pe umeri, declarând pentru Gazeta Sporturilor:

”Golurile mele nu ar fi fost posibile fără assist-uri de mare calitate. Am fost omul potrivit la locul potrivit. Nu a fost dificil să înscriu, eu am făcut ceea ce trebuia, am relaxat misiunea echipei mele la Suceava. Secretul meu este munca. Colegii și antrenorul au reacție bună la adresa mea, asta m-a făcut să muncesc cu spor, este cea mai mare motivație a mea. Sunt sigur că vor veni zile mai bune pentru Dinamo, pentru mine”.

Perovic a fost oprit de la efort două luni din cauza unor probleme cardiace, a spus că acum este la 80 la sută din capacitatea sa.

”Pentru mine nu este o poveste, e ceva ce am lăsat în trecut. Sunt chestii de întrebat pentru alți tipi, nu pentru mine. Nu vreau să acuz, sunt fericit că sunt la Dinamo, că antrenorul mi-a dat șansă, vreau să răsplătesc cu tot ceea ce am mai bun pe cei ce au crezut în mine”, a explicat sârbul.

Atacantul nu este înspăimântat de anunțul făcut de Ionuț Negoiță marți.

”Vă zic sincer, e cea mai mică problemă în viața mea. Eu n-am venit la Dinamo pentru bani, am jucat pe mult mai mulți în Turcia. Am semnat cu Dinamo ca să fac performanță, nu bani!”, a conchis el.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Ce răspuns i-a dat Mircea Lucescu lui Nicolae Badea. Ce vrea să facă fostul acționar

-->
Previous Vrea la Dinamo: ”Vin și eu cu Cataramă și Badea și bag bani”
Next INTERVIU Mihai Neicuțescu: ”Vă mulțumesc” Ce spune despre situația clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *