Perla lui Rednic! Coleg cu Raphael Varane, jucătorul a fost dorit de Zidane la Real Madrid. Ce s-a întâmplat


Deși la primă vedere transferurile făcute de Mircea Rednic nu sunt spectaculoase, unul dintre jucători are o poveste impresionantă. Rachid Ait-Atmane a jucat la academia lui RC Lens, alături de super-fotbaliști. Algerianul care are acum 25 de ani a fost coleg cu Raphael Varane de la Real Madrid, cu Geoffrey Kondogbia de la Valencia sau cu fratele lui Eden Hazard, Thorgan, care joacă la Borussia Monchengladbach.

În 2016, pe vremea când juca în Spania pentru Sporting Gijon, Rachid Ait-Atmane a fost dorit la Real Madrid, chiar de Zinedine Zidane. Algerian ca și el, Zizou, avea de gând să-l monitorizeze pe mijlocașul ajuns la Dinamo la academia lui Real Madrid, dar Gijon a cerut 4 milioane de euro și afacerea a picat.

“A trebuit să-mi părăsesc casa natală la vârsta de 10 ani, locuiam la Paris și am plecat ca să joc pentru Lens, la un centru de instruire. Eram singur, a trebuit să-mi părăsesc prietenii, familia mea, și am rămas acolo până la 20 de ani, apoi am plecat în Spania.

Mai țin legătura cu Kondogbia, cu Masuaku de la West Ham vorbesc mai des, dar cu Varane nu prea. Avem multe amintiri din perioada aceea. Am petrecut 10 ani împreună și asta nu se poate să nu lase urme.”, a spus Rachid Atmane, conform fanatik.ro.

“Cu ce jucător mă asemăn? Nu știu! Prin stilul meu de joc sunt un mijlocaș de numărul 8, mai mult cu pasele și cu tehnica.” Rachid Atmane, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Pesic vorbește despre starea lui. Cu cine se bate pentru un loc de titular

Previous Pesic vorbește despre starea lui. Cu cine se bate pentru un loc de titular
Next ȘOCANT Cine este fostul antrenor dinamovist care și-a scos elevii la antrenament pe viscol

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *