Pericol uriaș pentru Dinamo


FANATIK a aflat în exclusivitate că Dinamo ar putea primi din nou interdicție la transferuri din cauza proceselor de la TAS intentate de Isma Lopez și Aleix Garcia.

FANATIK a aflat ultimele vești cu privire la acest litigiu și se pare că este foarte probabil ca Dinamo să primească din nou interdicție la transferuri.

Emilian Hulubei a fost la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris, unde cazul lui Dinamo a fost discutat chiar pe data de 18 noiembrie.

„Chiar acum la Congresul Mondial FIFPRO de la Paris s-a discutat despre cazul lui Aleix Garcia și Isma Lopez de la Dinamo. FIFA este nemulțumită de faptul că interdicția la transferuri pentru Dinamo a fost ridicată pentru că nu era normal să se întâmple asta!”, a declarat Emilian Hulubei pentru site-ul nostru.

Se pare că FIFA ȘI FIFPRO (Federația Internațională a Asociațiilor de Fotbaliști Profesioniști) vor să o dea exemplu pe Dinamo pentru crearea unui precedent care a stârnit reacții la nivel internațional.

„S-a discutat despre caz și că ligitiul se află acum pe rol la TAS pentru impunerea interdicției la transferuri. S-a creat un precedent internațional și asta este durerea celor de la FIFPRO. Dacă era o problemă internă, nu aveau probabil ce să facă. Având în vedere că e o decizie care poate afecta internațional e altceva.

Practic, orice club care intră în insolvență, în orice țară, poate să ceară ridicarea interdicției la transferuri și atunci este o problemă. De aceea se insistă și s-a mers și la TAS împotriva lui Dinamo”.

Emilian Hulubei: „Va trece 100%!”

Instanța a amânat o decizie cu privire la aprobarea planului de reorganizare, însă Emilian Hulubei îi liniștește pe fanii lui Dinamo în această privință.

„La Dinamo, nu cred că e nicio problemă cu planul de reorganizare, chiar dacă a fost o amânare acum. 100% va fi aprobat de instanță. Deci cu siguranță până pe 30 aprilie se va aproba și mama planului de reorganizare! Au fost mai multe contestații, Adam Nemec, mai mulți creditori și va mai dura puțin dar fără repercursiuni la adresa lui Dinamo”.

Ba, mai mult, Hulubei are un mesaj și pentru jucătorii care au de recuperat bani de la Dinamo și a declarat că au șanse mari să își recupereze restanțele financiare în totalitate conform planului de reorganizare.

„Conform planului de reorganizare, am văzut că s-a aprobat ca majoritatea jucătorilor să își recupereze 100% din restanțe. Numai că plățile nu se fac în primul an, ci eșalonate în anul doi și anul trei de reorganizare. Să sperăm că se vor ține de plan și toți jucătorii își vor recupera banii”.

Citește și:

Clădirea din Vaslui cu o istorie uriașă

-->
Previous Mircea Rednic trimite o echipă întreagă la Dinamo 2
Next Când ar putea ieși Dinamo din insolvență

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *