Performanță pe burta goală


Suporterii dinamoviști s-au obișnuit să se plângă că din cauza situației financiare formația din Ștefan cel Mare nu mai are rezultate de atâția ani. Dar nu este chiar așa. Gaz Metan Mediaș s-a calificat sezonul trecut în play-off sub comanda lui Edi Iordănescu și avându-l conducător pe Ioan Mărginean, cu salarii până în 8.000 de euro pe lună, această sumă fiind o excepție, iar la un an distanță aceeași formație a terminat sezonul regulat pe locul 11, cu 33 de puncte.

Academica Clinceni a umilit Dinamo în Ștefan cel Mare, 3-1 și s-a calificat în play-off, deși sunt mai probleme financiare și salariile sunt mai mici decât cele ale ”câinilor”. Ilfovenii chiar au făcut performanță pe burta goală! Conducerea celor de la Clinceni a făcut eforturi ca înaintea meciului cu Dinamo să-i plătească pe jucători abia pe luna ianuarie, februarie și martie fiind în continuare restante.

N-au văzut niciun salariu în 2021

În schimb, Ilie Poenaru și staff-ul tehnic de la Clinceni nu și-au văzut niciun ban în conturi pe lunile lucrate în 2021! ”Înțelegeți, vă rugăm. Să vină tranșa din drepturile TV și vom încerca apoi să vă aducem pe toți la zi”, au transmis conducătorii ilfovenilor conform Prosport.

Ce ar trebui Dinamo să învețe din asta? Jucătorii să nu se mai plângă, să aprecieze gestul suporterilor care le plătesc lună de lună salariile și să joace fotbal, iar liderii DDB să înțeleagă ceea ce Marius Niculae le-a transmis aseară, că au nevoie de un conducător bun ca să facă performanță chiar și în aceste condiții vitrege.

Citește și:

FOTO Biserica bordei de la Stoicănești, singura din România

-->
Previous Vaișcovici despre Mulțescu: „Îl tot forțează. Nu va fi păstrat.”
Next Ștefan Radu, scrisoare emoționantă și declarație de dragoste pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.