Performanță fantastică a suporterilor


-->
Dinamo va juca duminică seară în fața unui stadion ARHIPLIN. Acesta este singurul aspect pozitiv atunci când dinamoviștii se gândesc la meciul retur cu ”U” Cluj, căci jucătorii au de întors meciul de la 2-0 în favoarea ardelenilor.

Toate biletele online puse la vânzare au fost epuizate în această dimineață de către suporteri. Așadar, peste 9.200 de bilete au fost vândute deja, la care se adaugă și cele de la casele stadionului Dinamo. Astfel, peste 10.000 bilete au fost deja achiziționate. Pentru cei din provincie care nu și-au procurat încă un bilet, șansele de a mai găsi unul în ziua meciului sunt nule. Programul caselor de la Stadionul Dinamo este 14:00-20:00.

Și clujenii vin în număr mare la București, 10% din capacitatea stadionului fiind oferită acestora. Aceștia au primit 1.300 de bilete.

Anunțul grupării Șepcile roșii

„Steagu’ sus în numele Universității Cluj!
Duminica 29 mai, avem deplasare în Ștefan cel Mare pentru meciul decisiv la baraj, de la ora 21:00!
Informații din partea fraților noștri:
– avem 1.300 de locuri în sectorul oaspeți dedicate Șepcilor Roșii.
– costul unui bilet este de 5 lei.
– biletele se vor achiziționa numai de la stadionul Dinamo, ne organizăm noi să colectăm banii din timp și să distribuim biletele eficient.
– pentru cei ce se vor deplasa cu mașini personale nu se asigură loc de parcare în baza Dinamo.
Drumu’-i lung și greu până acolo pentru noi, însă nu se compară cu parcursul Universității până în acest punct, trebuie să fim lângă „U”!
Noi cântăm doar Haide „U”!”

De asemenea, PCH a oferit câteva sfaturi pentru suporterii care vor lua parte la ultimul meci al echipei Dinamo din „groapă”.

„1. VENIȚI DIN TIMP la stadion! Căile de acces sunt ștrangulate de un sistem învechit de turnicheți, care nu pot citi biletele de pe telefon. Dacă ați luat bilet online, trebuie să-l printați!
2. La meciul acesta e nevoie de TOT STADIONUL! Orinde te vei așeza, RIDICĂ-TE și CÂNTĂ împreună cu Peluza. Atunci se vor ridica și alții din jurul tău și vor cânta!
Îi înțelegem pe cei care în momente de genul ăsta strigă ”Stai jos!”, dar acum nu e momentul pentru așa ceva!
De data aceasta, stadionul este PENTRU LUPTĂ. Pentru a ”vedea” meciul, recomandăm televizorul.
DUMINCĂ JUCĂM ÎMPREUNĂ CU ECHIPA! E meciul LOR și meciul NOSTRU și trebuie să-l câștigăm ÎMPREUNĂ!
3. Îmbrăcați-vă în ROȘU, ALB sau NEGRU! Luați-vă fulare, eșarfe, steaguri. O ȚARĂ ÎNTREAGĂ se va uita la acest meci. Mai presus de asta, atmosfera pe care o vom crea poate împinge echipa de la spate.
4. E posibil să nu înscriem în prima parte a jocului sau chiar să fim conduși. NU TREBUIE SĂ NE ÎNTOARCEM ÎMPOTRIVA ECHIPEI!
Dacă meciul are 90 de minute, încurajăm echipa 90 de minute.
Dacă vor fi prelungiri, cântăm până la capăt!
5. Chemăm toate fostele glorii la acest meci! Istoria ne obligă să trecem de această cumpănă!
6. Pregătiți-vă cu o pelerină de ploaie, dar nu vă temeți de intemperii! Ploaia nu omoară pe nimeni!
În peluză ne vom dezbrăca și vom cânta non-stop, INDIFERENT DE VREME și INDIFERENT DE SCOR!
7. Să ținem cont că nu întâlnim un adversar superior. Ceilalți au limitele lor. JUCĂM ACASĂ, cu un stadion arhiplin și asta va face diferența!
8. Cei care nu pot ajunge la meci, pot lua bilete virtuale. Atenție! Biletele virtuale sunt pe Arena Națională și costă 10 lei. Nu le confundați cu cele de pe Ștefan cel Mare și nu blocați bilete fizice (de stadion) dacă nu ajungeți la meci!” – sea arată în comunicatul PCH

Aici găsiți biletele VIRTUALE ( nu se poate intra cu ele la meci, ci doar ajută financiar clubul): https://www.bilete.ro/…/sustine-programul-ddb-21-29…/

Citește și:

Demolați după eșec: ”Îl enervează banii. Merg pe teren!”

Previous Cum se poate salva Dinamo de la retrogradare
Next Dănuț Lupu: „Se va lua o decizie în vară”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *