Performanță extraordinară la baschet


Chiar dacă la fotbal clubul Dinamo stă foarte rău, fiind în insolvență, atât financiară, cât și sportivă, la alte sporturi clubul o duce foarte bine. De exemplu, la handbal se pregătesc de un nou titlu de campioană, iar la baschet echipa a ajuns în play-off – sferturi de finală.

Dacă anul trecut, echipa a ratat la „mustață” calificarea în primele 8 echipe, terminând pe locul 9, sezonul acesta echipa a prins în ultiam etapă play-off-ul. Astfel, astăzi va juca cu CSM Oradea, în deplasare, primul meci din sferturi.

Comunicat Dinamo Bucuresti Baschet

„Aventura noastră în Playoff-ul LNBM pentru sezonul 2021-22 începe astăzi cu deplasarea de la Oradea.

Vom întâlni o echipă puternică, un grup ce a reușit să pună cap la cap un sezon impresionant atât pe plan național cât și internațional, însă credem în șansa noastră și vom juca pentru ⬜️🟥 până la ultima secundă.

Prima rundă (sferturile de finală) se va desfășura în sistemul cel mai bun din 3 meciuri iar partida de azi va avea loc în Arena Antonio Alexe din Oradea, cu începere de la ora 18:45.

📺 Meciul poate fi urmărit pe DigiSport 3, Prima Sport 3 și pe FRB TV (YouTube).
#dinamo #dinamobucuresti #dinamobaschet #gameday #redandwhite #playoffs #LNBM #round1 #quarterfinals” – se arată în comunicatul dinamoviștilor.

Citește și:

Turism responsabil: ”Nu uitați”

-->
Previous Un nume important rămâne la Dinamo
Next Giani Kiriță poate reveni la Survivor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.