--> -->

Pentru ce trebuie să se pregătească Dinamo


-->
Așa cum v-am anunțat zilele trecute, Dinamo este sigură de locul de baraj. Gaz Metan este pe minus în clasament, iar Academica Clinceni nu va primi licența de Liga 1 pentru sezonul următor.

Deși mai sunt 8 etape, adică 24 de puncte în joc, toate echipele le vor întâlni pe cele 2 echipe suferinde de pe ultimele 2 poziții. Așadar, presupusele victorii ale „câinilor” cu Gaz Metan și Academica nu trebuie luate în considerare, de vreme ce toate echipele vor obține maximul cu aceste echipe. Așadar, 6 etape, 18 puncte, iar diferența până la primul loc salvabil este de 9 puncte. Așadar, misiune imposibilă.

Astfel, Dinamo ar trebui să se pregătească de barajul pentru menținerea în Liga 1, care va fi în dublă manșă.

Clasamentul din Liga 2:

1. Petrolul 49p
2. U Cluj 42p
3. Hermannstadt 41p
4. CSA Steaua 37p
5. Concordia C. 36p
6. Unirea Slobozia 33p

CSA Steaua nu va avea drept de promovare, astfel că lupta se va da în 5. Punctele din Liga 2 nu se înjumătățesc, conform regulamentului, astfel că toate echipele au șanse de a juca în Liga 1 sezonul următor.

Dacă va ocupa locul 14 la sfârșitul sezonului, Dinamo va juca cu locul 3 din play-off-ul Ligii secunde. Dacă va reuși să o depășească pe Mioveni, și va încheia sezonul pe 13, ar urma să joace cu locul 4

”La nivel de Liga a 2-a, lucrurile au fost deja clarificate. Biroul de presă al FRF a trimis deja un comunicat şi CSA Steaua este clubul care nu are drept de promovare în Liga 1. Nu mă tem de jocuri de culise din cauză că nu are drept de promovare. FC Hermannstadt are drept de promovare, chiar dacă este în insolvenţă”, a spus Răzvan Burleanu.

”Cu CSA Steaua fără drept de promovare, locul acesteia în cazul în care se va clasa pe o poziție de promovare directă (primele două locuri) sau de baraj (locurile 3-4) va fi luat de următoarea echipă clasată cu drept de promovare.”, conform FRF.

Citește și:

Ilinca Vandici: ”I-aș ierta absolut orice”

.

-->
Previous Primul transfer pe bani făcut de club
Next Acuzații incredibile: „E deja salvată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.