Penibili pe teren, vor în Liga 1 la masa verde


FC Argeș s-a făcut de râs în manșa tur a barajului de promovare/retrogradare, dar nu renunță la gândul de a rămâne în Liga 1. Oficialii grupării piteștene vor să câștige dubla cu Dinamo la masa verde.

Dinamoviștii i-au călcat în picioare pe cei de la FC Argeș luni, pe Arena Națională. A fost 6-1 pentru băieții lui Ovidiu Burcă, însă piteștenii țin cu tot dinadinsul să continue în Superligă. Pentru asta, au apelat la o încercare disperată. Conform GSP, oficialii de la FC Argeș au cerut Federației Române de Fotbal să retragă licența de Liga 1 lui Dinamo. Argeșenii spun că pentru ca un club să primească această licență, trebuie să demonstreze că nu mai are datorii restante după data de 31 martie, Ori Dinamo și-a asumat datoriile prin planul de reorganizare, care ar putea fi aprobat în această lună.

Un alt lucru invocat de FC Argeș este faptul că un club nu ar putea primi licență dacă este în insolvență. Piteștenii cer un răspuns rapid de la FRF, altfel amenință că vor merge la forurile europene. „În măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală, pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru”, scrie în adresa celor de la FC Argeș.

Citește și

Bonusul impresionant pe care îl vor încasa dinamoviștii pentru promovare

 

 

Previous Planul complet al companiei Red&White
Next Să înceapă fiesta! Dinamo a promovat!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *