Coșmarul lui Penedo


Jaime Penedo se va întoarce la Dinamo după ce a trăit un coșmar în Elveția. Dacă cu Danemarca a luat doar 1 gol și s-a terminat meciul 1-0, aici a fost măcel și panamezii se tem să nu li se întâmpla asta la Mondial. Goalkeeperul lui Dinamo a primit toate golurile din careu: de trei ori, adversarii au fost singuri cu el. Plus un penalty. Plus două șuturi bine plasate la colțul lung.

Marți, la Lucerna, Penedo i-a avut aproape non-stop în careu pe elvețieni. De două ori a salvat față în față cu atacanții adverși, blocându-i curajos pe Embolo și Gavranovici, la 0-0 și 1-0. Apoi, dezastru. Linia de cinci apărători a fost transparentă.

Toate cele 6 goluri au fost marcate din suprafața de pedeapsă. Džemaili, Embolo și Frei au fost singuri cu Penedo. Granit Xhaka a transformat un penalty. Iar Zuber și Gavranovici au șutat la colțul lung, aproape de bară.

”Penedo a pierdut cu 6-0 împotriva Elveției și vedem și din punct de vedere a moralului cum se prezintă. Îl avem pe Muțiu, pe Brănescu, avem soluții”. Florin Bratu, antrenor Dinamo

Previous Mahlangu explică ce crede că ar trebui să se întâmple din vară
Next Mahlangu s-a uitat la Under19. Îl face praf pe un jucător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *