Coșmarul lui Penedo


Jaime Penedo se va întoarce la Dinamo după ce a trăit un coșmar în Elveția. Dacă cu Danemarca a luat doar 1 gol și s-a terminat meciul 1-0, aici a fost măcel și panamezii se tem să nu li se întâmpla asta la Mondial. Goalkeeperul lui Dinamo a primit toate golurile din careu: de trei ori, adversarii au fost singuri cu el. Plus un penalty. Plus două șuturi bine plasate la colțul lung.

Marți, la Lucerna, Penedo i-a avut aproape non-stop în careu pe elvețieni. De două ori a salvat față în față cu atacanții adverși, blocându-i curajos pe Embolo și Gavranovici, la 0-0 și 1-0. Apoi, dezastru. Linia de cinci apărători a fost transparentă.

Toate cele 6 goluri au fost marcate din suprafața de pedeapsă. Džemaili, Embolo și Frei au fost singuri cu Penedo. Granit Xhaka a transformat un penalty. Iar Zuber și Gavranovici au șutat la colțul lung, aproape de bară.

”Penedo a pierdut cu 6-0 împotriva Elveției și vedem și din punct de vedere a moralului cum se prezintă. Îl avem pe Muțiu, pe Brănescu, avem soluții”. Florin Bratu, antrenor Dinamo

-->
Previous Mahlangu explică ce crede că ar trebui să se întâmple din vară
Next Mahlangu s-a uitat la Under19. Îl face praf pe un jucător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *