Penedo: ”M-am bucurat ca un copil de anul petrecut la Dinamo”


Portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, și-a adus soția în România să sărbătorească alături de ea câștigarea primului trofeu cu Dinamo, Cupa Ligii. El încă nu știe dacă va rămâne sau va pleca la Dinamo.

”Sunt foarte fericit. Am meritat să câștigăm acest trofeu. Cred că azi Dinamo joacă cel mai frumos fotbal. Acum o să mă bucur și voi pleca în Panama, viitorul meu la această echipă nu este deocamdată bătut în cuie, m-am bucurat ca un copil de acest an aici. A fost un vis să vin în această parte a Europei și să am rezultate. Nu am nimic definitivat dar sunt foarte recunoscător acestei echipei”, a declarat Jaime Penedo.

Goalkeeperul a explicat de ce este posibil să nu se mai întoarcă în România.

”Nu am nicio ofertă de la echipa care s-a vehiculat în presă și nici nu aș fi avut cum să vorbesc cu altă echipă până nu terminam treaba aici. Eu nu știu dacă voi continua. Am avut o mică discuție cu plecarea mea la echipa națională și vom vedea. Ne-am dorit mult să fim pe locurile care duceau în preliminariile Champions League dar e bine și că vom juca în turul 3 în Europa League”, a încheiat portarul panamez.

Citește și:

Rivaldinho: ”Este un vis împlinit”. Ce a făcut brazilianul la finalul meciului

-->
Previous Rivaldinho: ”Este un vis împlinit”. Ce a făcut brazilianul la finalul meciului
Next Steliano Filip: ”Nu mă gândesc neapărat să plec”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.