Penedo: „E dificil să mai rămân”


Panamezul Jaime Penedo (35 de ani), portarul celor de la Dinamo, a declarat în presa din țara natală că e hotărât să plece de la echipa alb-roșie din cauza neînțelegerilor pe care le are cu conducerea în ceea ce privește prezența acestuia la echipa națională.

Concret, oficialii din „Ștefan cel Mare” sunt nemulțumiți de perioadele lungi în care acesta lipsește de la echipă, pauze cauzate de convocările acestuia la națională.

„Aceasta este realitatea, pe cei de la echipă îi incomodează că eu merg să joc pentru naționala mea. Contractul meu expiră în luna iunie și este foarte dificil să mai rămân aici.

Am fost fericit aici , familia mea s-a simțit bine, dar sunt anumite lucruri pe care nu le pot face. Prezența mea la națională nu este negociabilă”, a dezvăluit portarul panamez, conform publicației rpctv.com.

După ce în prima parte a sezonului a dus o aprigă luptă pentru postul de titular cu Laurențiu Brănescu, Penedo a devenit treptat rezervă după readucerea la echipă a lituanianului Vytautas Cerniauskas.
Previous Horia Tecău a lansat un volum pentru copii la Constanța
Next Contra: ”Nu știu ce înseamnă 2% pentru Negoiță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *