Penedo, dorit de Gigi Becali la FCSB. Răspunsul portarului


Gigi Becali vrea să-l schimbe pe Bălgrădean după meciul cu Dunărea Călărași și s-a gândit să aducă tot un fost dinamovist între buturile formației sale. Finanțatorului FCSB i-au fost propuși mai mulți portari, printre care s-a numărat și Jaime Penedo.

”Până nu vine un portar o să apere Vlad și gata”, a anunțat Becali. Doar că Jaime Penedo a preferat să fie în continuare liber de contract decât să trădeze culorile pe care le-a iubit atât de mult și pe care vrea să le ducă și în Panama, scrie fanatik.ro.

”Dacă voi reuși să fac o școală de fotbal, vreau să duc ideologia lui Dinamo în Panama. Exact ce Dinamo m-a învățat pe mine. Mi-a plăcut foarte mult ceea ce transmite galeria. Cred că asta e. Am câștigat Cupa Ligii, am reușit și derby-uri bune, primul an a fost destul de pozitiv, al doilea de asemenea. Eu cred că ceea ce-ți transmite galeria este un sentiment de agresivitate, dar una pozitivă, o dorință imensă de a câștiga, de a obține victoria. Asta eu îl numesc ADN-ul lui Dinamo.

Mi-a plăcut foarte mult și am absorbit asta. Dar și stema cu cei doi câini. Mă încântă. Dacă reușesc să deschis o școală în Panama, îi voi pune numele Dinamo. 100%. Sunt foarte sigur. Nici Galaxy, nici altă denumire, Dinamo! Nu știu deocamdată când se va întâmpla asta. Voi decide la timpul potrivit.

Va trebuie să fac o colaborare cu Dinamo, evident, pentru că nu pot pune numele și sigla dacă nu am acordul lor. Da, aș putea să cresc jucători în Panama pentru Dinamo, cu mentalitatea ”câinilor”. Dar vom vorbi despre asta la momentul potrivit. E un proiect”, a declarat Jaime Penedo pentru doardinamo.ro înainte să plece din România.

Citește și:

CALCULE Cum se poate califica Dinamo în play-off

-->
Previous CALCULE Cum se poate califica Dinamo în play-off
Next OFICIAL Accidentare GRAVĂ la Dinamo. Ce transfer a căzut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *