Penedo a prins tupeu: „Da, imi asum aceste riscuri!”


Panama cu Jaime Penedo intre buturi debuteaza diseara la Campionatul Mondial, meciul cu Belgia fiind programat de la ora 18:00 la Soci. Este un turneu special pentru dinamovist si tara sa, iar Dan Nistor ne dezvaluia zilele trecute: „Intr-o grupa in care mai sunt Anglia si Tunisia, chiar si el spunea ca ar fi bine sa faca si un punct”.

Iata ce a declarat Penedo inaintea startului din Rusia: „Nu este vorba de frică, dar ne gândim la aşteptări, pentru că jucăm la Campionatul Mondial şi întâlnim echipa Belgiei. Una dintre favorite, nu? Este una dintre echipele foarte puternice la ora actuală în Europa. Eu cred că Panama va fi o surpriză pentru toţi, deoarece noi suntem total necunoscuţi pe harta fotbalistică”.

Dinamovistul asteapta cu incredere duelul cu Hazard si cu De Bruyne. Si nu doar cu ei. „Nu vreau să spun acum că Panama se va califica din această grupă, dar eu consider că această echipă va aduna puncte. Şi îmi asum nişte riscuri spunând asta. Şi vreau să mai spun ceva. Jaime Penedo va da totul pentru a scoate puncte. Sau cel puţin unul. Panama nu va termina grupa cu niciun punct”, a comentat portarul.

Previous Dinamo risca sa ramana fara Bratu! Cine il doreste si cu cine se dueleaza
Next Ce clauza are Florin Bratu. Si in ce conditii se poate desparti de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *