Penalty-ul a salvat-o de această dată pe Dinamo. Meci bun la Voluntari


Mircea Rednic a reușit în sfârșit să-i trezească pe dinamoviști. Este prima deplasare din ultimele cinci în care Dinamo reușește să înscrie și reușește să ajungă până pe locul nouă după un meci bun, dar la care s-a înscris doar din penalty în ultimul minut de prelungiri!

FC Voluntari – Dinamo 0-1
A marcat: Salomao ’90+4 p.

„Câinii” au fost activi în startul meciului și au fost aproape de gol în minutul 7, când șutul lui Salomao de la 25 de metri s-a dus puțin peste poartă. A urmat apoi șutul lui Sorescu, reținut fără probleme de Vâtcă. În minutul 27, FC Voluntari ar fi trebuit să primească penalty după un henț în careu al lui Armando Cooper. Arbitrul Cătălin Popa a lăsat însă jocul să continue.

Dinamo a fost aproape de gol în prelungirile primei reprize. Rămas singur într-o poziție ideală, Daniel Popa a finalizat modest și a fost blocat de Vâtcă. Rednic a mutat ofensiv după pauză, l-a trimis în teren pe Neicuțescu, iar atacantul care înscrisese și cu Csikszereda a fost aproape de gol în minutul 58. Puștiul de 20 de ani a șutat puternic din interiorul careului, dar a fost blocat de fundașul Armaș.

Același Armaș era să-i „îngroape” pe ilfoceni în minutul 74. A fost aproape de autogol, dar Vâtcă a fost atent și a reținut. Dinamo a dominat finalul de meci și a dat până la urmă lovitura în minutul 90+3. Nistor a obținut un penalty, executat de Salomao, iar „câinii” obțin prima victorie din august.

-->
Previous Acesta e primul 11 de diseară! Rednic atacă din start
Next Dan Nistor explică de ce nu a vrut să execute penalty-ul. Mesaj pentru rivali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *