PEDEPSIȚI TREI măsuri drastice luate la Dinamo


Dinamo a ajuns de râsul curcilor în Liga 1 și este mai aproape de liga secundă decât a fost vreodată în istorie. Cu fotbaliști bine platiți, dat fără chef și poate și fără valoare. „Calitatea contează, nu cantitatea”, spune Gicu Grozav aseară întrebat dacă îi este teamă de concurența în atac. Iar Claudiu Niculescu și conducerea lui Dinamo au luat deja primele măsuri.

1. AU PLECAT CU AVIONUL, S-AU ÎNTORS CU AUTOCARUL

Supărarea a fost mare luni seara, după eșecul de la Botoșani. Staff-ul dinamoviștilor a plecat în grabă de la stadion la Săftica, efectuând drumul de peste 7 ore cu autocarul. Asta în ciuda faptului că dinamoviștii sosiseră în Moldova cu avionul!

2. FĂRĂ PAUZĂ!

Astăzi, jucătorii au primit o veste care sigur nu îi va mulțumi. Claudiu Niculescu nu le va mai acorda o zi de pauză, așa cum se întâmplase săptămâna trecută. Încă de azi, fotbaliștii au efectuat o sesiune de recuperare la Săftica, iar de miercuri o vor lua de la capăt cu antrenamente fizice intense. Echipa se va pregăti la Săftica toată săptămâna, Niculescu renunțând la ideea unui cantonament montan.

3. REMANIERE MASIVĂ ÎN IARNĂ

De altfel, fotbaliștii au fost înștiințați că, după ultimele etape din turul sezonului regulat, șefii vor face o evaluare a lotului, existând riscul ca numeroase piese grele să părăsească echipa! Iarna lui 2018 ar putea aduce, astfel, o remaniere masivă în lotul lui Dinamo.

În cazul în care play-out-ul va deveni o certitudine, se va renunța la jucătorii cu contracte mari, precum Katsikas, Diogo Salomao, Mezague Jaime Penedo sau Cooper. Nici românii nu vor scăpa de eventualele măsuri, fotbaliști precum Popovici sau Mircea Axente fiind în mare pericol.

Nici Sergiu Hanca, unul dintre cei mai vechi jucători din lot, nu mai are locul asigurat la Dinamo, dar Ionuț Negoiță încă speră să obțină o sumă de bani de pe urma unui eventual transfer al celui care uimea pe toată lumea în sezonul 2016-2017.

Citește și:

Cum explică Florin Bratu de ce nu i-a adus pe Ongenda și Fabbrini

-->
Previous Adrian Mutu vrea să se întoarcă la Dinamo! Vezi cum
Next Dinamo îi oferă iar pe tavă un fotbalist lui Gigi Becali!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *