Pedeapsă pentru Vali Lazăr. Reacția „câinilor”


Fostul jucător al lui Dinamo, Vali Lazăr, 33 de ani, a fost pedepsit de Comisia de Disciplină a FRF după episodul reprobabil din luna ianuarie, când a aruncat două perechi de chiloți de damă spre banca dinamovistă.

„Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a strigat fotbalistul către cei de pe banca lui Dinamo, la amicalul cu CS Păulești, scor 0-0. Lazăr a plecat de la Dinamo în toamnă după divergențe cu Ovidiu Burcă.

Forul federal a decis ca jucătorul formației prahovene să primească două etape de suspendare și o amendă de 2.270, informând și clubul din Ștefan cel Mare vizavi de această hotărâre. Dinamo a reclamat situația la FRF, de aceea cazul a fost analizat de către Comisia de Disciplină.

„Este decizia FRF și va trebui să o respectăm. Personal, aș fi luat o sancțiune mai dură pentru a descuraja repetarea unor astfel de manifestări. Nu sunt de acord cu gestul sau cu gesturile de acest gen. Dar, repet, trebuie să respectăm decizia forului federal”, a reacționat Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, într-o reacție pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

”Grăuntele de lumină”, daruri consistente pentru copii

Previous Anunțul conducerii dacă Dinamo ratează play-off-ul
Next Două obiective majore la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *