Pe cine vede Cornel Dinu potrivit pentru a veni la Dinamo


Cornel Dinu nu regretă ca antrenorul Cosmin Contra pleacă de la Dinamo la echipa națională. El consideră că echipa joacă foarte prost și propune un antrenor în Ștefan cel Mare.

„În continuare cred că la Dinamo trebuie un antrenor cu experiență, care să fie legat de suflarea dinamovistă. E vorba și de competență, nu e ușor să iei o echipă din mers, mai ales în situația în care e Dinamo. M-au mirat două episoade. La meciul cu Timișoara (n.r. 1-2), Dinamo n-a avut nici o ocazie în repriza a doua. Apoi, retragerea în apărare de la Craiova (n.r. scor final 2-2), cu gol și om în plus. Golurile lui Dinamo au fost date pe mari greșeli ale apărării Craiovei. Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat să existe perioade în care echipa adversă să domine flagrant 30 de minute, cu ocazii fantastice, cum au fost cele scoase de Penedo.

Favoriți, din punctul meu de vedere, pentru a prelua echipa sunt Miriuță și Grozavu. Dacă luăm în calcul situația contractuală, mi se pare că Grozavu e cel mai potrivit”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Citește și:

Previous Mutu: "Nu e simplu"
Next Miriuță: "Eu sunt dinamovist"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *