--> -->

Pe cine propune Cristi Borcea la Națională


-->
România va lipsi din nou de la Mondiale. FRF caută selecționer după ce contractul lui Mirel Rădoi s-a încheiat după ultimul meci din preliminarii și ratarea calificării.

Cristi Borcea crede că există o singură soluție pentru postul de selecțione. Acesta îl susține pe Victor Pițurcă pentru un nou mandat.

”Am trăit momente bune ale fotbalului nostru, am fost 22 de ani în el, eu am fost și în Comitetul Executiv. Spuneam atunci că avem doi fotbaliști, Mutu și Chivu și restul sunt prieteni cu mingea, mă certam cu Mircea Sandu și cu Pițurcă din cauza asta.

Nu mai sunt antrenori, pe cine să aducem? Când ne calificam erau 3 echipe în primavara europeană. Ne băteam cu Olanda, Italia și Germania.

Cei de la FRF trebuie să facă un efort, să lase orice dispută dacă ultimele calificări le-am obținut cu Pițurcă. Eu zic că prima discuție ar fi cu varianta câștigătoare.

Normal și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor, dar Hagi nu poate lăsa proiectul de la Constanța. Am zis că Hagi e nebun când a zis că 20 de ani nu mai obținem performanțe.

Dar înaintea lor și a oricărui antrenor, primul ar fi Victor Pițurcă, am adus 20 de antrenori, singurul care ne-a calificat a fost Victor Pițurcă.

E o propunere normală, să lăsăm ranchiuna, trebuie să ai o discuție cu el. E prima opțiune. FRF trebuie să facă lista de 3 antrenori, așa făceam și eu la Dinamo”, a declarat Cristi Borcea într-o intervenție la Digi Sport.

Victor Pițurcă a pregătit în trei rânduri echipa națională a României – are în palmares calificările la turneele finale ale EURO 2000 și 2008, dar și la ediția din 2016 când a părăsit reprezentativa după primele 3 meciuri din preliminarii.

Are 53 de victorii în 96 de meciurie banca ”tricolorilor”.

Citește și:

Edi Iordănescu: ”E vorba e onoare. Asta m-a deranjat”

-->
Previous Dinamo nu se oprește din transferat
Next Veste proastă pentru Mircea Rednic: ”Nu are de gând să semneze”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.