Pe cine aruncă diseară în luptă Rednic. Cel puțin 4 nouătăți sigure în primul 11


Mircea Rednic va încerca începând de diseară să producă miracolul, o calificare în play-off-ul acestei ediții. Antrenorul a produs numeroase schimbări la nivelul lotului și încă se mai pot opera câteva. Până când Puljic va da răspunsul final, ”Puriul” se bazează pe cei pe care i-a adus pe lângă cei vechi.

Astfel, antrenorul ar putea miza din start pe McDermott – Sorescu, Ciobotariu (Klimavicius), R. Grigore, Aliji – Atmane, I. Filip – Zenke, Nistor, Jaadi – Montini. Este un semn de întrebare la Klimavicius, dacă internaționalul lituanian va putea evolua din primul moment. El nu a jucat în amicalele iernii sosind prea târziu la echipă. Iar ultimul venit, atacantul Papazoglou, este prevăzut să intre în partea secundă.

Ieșenii ar putea evolua în formula Rusu – Gallego, Gardoș, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Qaka – Burlacu, Flores, Platini – Enoh. La dinamoviști, Christovao e suspendat, în timp ce Pesic e în afara lotului. La moldoveni, Mihalache și Laurențiu Rus sunt și ei suspendați, iar Kizito e accidentat.

Citește și:

Abia a venit la Dinamo și este lăudat: ”El va fi turnul de control”

-->
Previous Sepsi învinsă astăzi. Neagoe, declarație surprinzătoare despre Dinamo
Next Abia a venit la Dinamo și este lăudat: ”El va fi turnul de control”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *