--> -->

Pe cine ar putea aduce Dinamo la iarnă


-->
Ionuț Negoiță și Vasile Miriuță au avut o discuție la finalul săptămânii trecute, după un meci de fotbal pe care l-au jucat împreună în aceeași echipă. Ei au convenit o strategie pe termen scurt, dar și lung, despre cum ar putea deveni Dinamo campioană și ar putea fi și o afacere profitabilă pentru patronul echipei de fotbal din Ștefan cel Mare, deoarece tinerii se pot vinde în țările din Vest pe sume foarte mari, vezi cazul lui Dorin Rotariu.

Conducerea i-a trasat sarcini precise lui Miriuță să promoveze tineri crescuți la Dinamo. Sunt mult mai ieftini – Dudea are 1.800 de euro pe lună, de 5 ori mai puțin decât Katsikas -, cu impact major la suporteri și posibile rețete financiare în viitorul apropiat.

Vasile va continua acest tip de proiect, probabil, și în mercato de iarnă, când se va încerca readucerea unor fotbaliști împrumutați la diverse echipe din Liga 1 și a 2-a, Daniel Popa (Botoșani), Patrick Petre (Sepsi), Vlad Olteanu și Mihai Popescu (ambii de la Voluntari), Laurențiu Manole și Andrei Târcoveanu (ambii de la Mediaș), Denis Ciobotariu și Mihai Neicuțescu (ambii de la Chindia). De asemenea, singurul jucător pe care Negoiță ar fi dispus să dea bani, dacă Miriuță ajunge la o înțelegere cu el, este Olimpiu Moruțan.

Citește și:

Ce-a făcut Patrick Petre cu FCSB

 

Previous VIDEO Cosmin Contra și Sergiu Hanca, la primul antrenament la națională
Next GEST Dinamo organizează un amical pentru Dan Cucu. Când va avea loc

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *