Pe cine aduce Mureșan dacă Dusan Uhrin pleacă: „Avem un plan B”


Dusan Uhrin Jr. a avut o discuție la Săftica cu noul președinte al clubului, Iuliu Mureșan, care a încercat să îl facă pe ceh să continue la Dinamo, în ciuda tuturor nemulțumirilor și a problemelor de lot extrem de numeroase și a incertitudinii generale care planează asupra echipei.

Negocierile dintre cele două părți au fost confirmate chiar de către președintele alb-roșilor, care a oferit ultimele detalii cu privire la acest subiect, trăit cu sufletul la gură de către suporterii lui Dinamo și fanii-acționari din programul DDB.

„Am discutat cu Dusan Uhrin. A spus că ne va da un răspuns până miercuri dacă rămâne. Avem și un plan B în cazul în care nu va continua”, a spus Iuliu Mureșan în exclusivitate pentru FANATIK.

Conform aceleiași surse, șansele cehului de a continua sunt, totuși, minime.

În caz că Uhrin pleacă, Vasile Miriuță este ținta lui Iuliu Mureșan. FANATIK a aflat că Mureșan a discutat deja cu Miriuță chiar înainte de a fi prezentat oficial la Dinamo!

Iuliu Mureșan a recunoscut înainte de întâlnirea cu Dusan Uhrin că acesta e la un pas să plece de la Dinamo și a explicat ce s-a întâmplat în ultimele zile cu antrenorul.

„Dusan Uhrin e pe gânduri. Am vorbit aseară cu el, iar acum sunt în drum spre Săftica și vom discuta din nou. Mai ales că sunt acei jucători pe care nu ne putem baza și vor cu orice preț banii”, susținea oficialul dinamovist.

Citește și:

Cristi Bălgrădean poate pleca de la CFR Cluj. Este dorit de două echipe

Previous Iuliu Mureșan, noi declarații: "Ei pleacă, el va continua."
Next Dinamo în discuții cu 4 jucători ofensivi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *