Pe cine acuză Rednic că dădea informații în presă


Mircea Rednic nu înțelege ce s-a întâmplat de a fost dat afară și explică pe cine bănuiește că dădea informații în presă. Pe șeful scouterilor lui Dinamo, Marius Iorga, fost reporter Digi Sport, un om foarte apropiat de Negoiță.

”Puteau să-mi spună că vor locul 7, nu mai schimbam echipa la fiecare meci, am schimbat și sistemul să dau posibilitatea la jucătorii tineri care sunt în lotul lărgit de la națională să joace. La meciul cu Călărași l-am schimbat pe Parfait Mandanda, l-am pus pe Muțiu, au avut un singur șut pe poartă. Din ianuarie cu noul lot s-au câștigat 14 meciuri, 4 egaluri și 4 înfrângeri, a fost cea mai bună apărare din play-out. Nu e ușor. Nu poți să zici că jucătorii care au venit au fost slabi la banii pe care i-am dat. Uitați-vă unde joacă jucătorii pe care i-am dat afară.

Lista aia care a apărut tocmai înainte de meciul cu Iași cu cei care pleacă, gândiți-vă ce au spus jucătorii. Eram 4 inși și a apărut lista completă cu cine pleacă. Sau aia că s-au format grupuri. Dănciulescu și Marius Iorga mai știau de lista aia. Dănciulescu s-a jurat pe copii”, a declarat Mircea Rednic astăzi la Prosport Live.

-->
Previous Și demis, și cu banii luați. Ce sumă mai trebuie să recupereze Rednic de la Dinamo
Next EXCLUSIV Inițiativa unui suporter dinamovist după ce Rednic a fost dat afară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *