--> -->

Pe cine a remarcat Dusan Uhrin


-->
Dusan Uhrin nu a reușit nici astăzi să obțină prima victorie după revenirea la Dinamo. Echipa a fost presată în permanență de Sepsi, dar ocaziile mai mari i-au aparținut echipei antrenate de Uhrin. Scorul final a fost 0-0.

După meci, Uhrin l-a remarcat pe Irobiso, cel care a jucat în ultimele 15 minute pe postul de fundaș central.

Uhrin: „Am avut și noi ocazii”

„Am început rău, dar Eșanu ne-a salvat. M-am gândit imediat cu Irobiso pentru că am văzut centralii noștri Jovanovski, pentru că e bun la cap, e tehnic și are un fizic bun și am decis să joace fundaș pentru că Sepsi au atacanți puternici.

Giafer nu a jucat de mult și a avut probleme fizice, a trebuit să îl înlocuiesc. E important să avem încredere, nu putem să jucăm cu toată lumea, dar chiar și cu aceste probleme medicale am jucat mai bine în repriza a doua.

Nu am câștigat de mult timp, doar cu Gaz Metan Mediaș și nu e de ajuns pentru Dinamo. Nu putem schimba situația cu atâția jucători accidentați.

Pregătirea fizica are legătură cu aceste accidentări, e și un virus la echipă și sunt jucători cu febră. O să le dau liber două zile, dar aceste două săptămâni nu sunt de ajuns”, a declarat Dusan Uhrin la finalul partidei, conform DigiSport.

Citește și:

În ce a investit Dan Negru banii: ”Cărămizi”

-->
Previous Declarațiile jucătorilor la final
Next Steliano Filip îl înțeapă pe Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.