Pe cine a luat Dinamo! Caracterizare SPECIALĂ făcută lui Reda Jaadi de foștii coechipieri


Reda Jaadi a semnat în această iarnă cu Dinamo și-a lăsat o impresie pozitivă în amicalele din Antalya. Belgianul de 23 de ani a sosit de la Antwerp, locul 3, unde a fost sub comanda lui Ladislau Boloni, iar în toamnă a avut doar o prezență în echipa ce-a impresionat într-unul dintre campionatele puternice ale Europei.

Lior Refaelov, una dintre vedetele formației cu 7 goluri în 17 meciuri, l-a lăudat azi în Gazeta Sporturilor. „Este un tânăr fotbalist care poate crește foarte mult, este genul de artist pe teren. Cred că poate avea un boom la noua sa echipă, o să aducă un plus pentru întregul campionat, nu doar pentru Dinamo. Sunt sigur că va dori să impresioneze ca să ajungă să joace la cel mai înalt nivel fotbalistic. Reda e un fotbalist serios, nu doar cu talent”, a comentat israelianul.

hotel iceberg balcic-->

„Este un tânăr cu calități, doar că, probabil, la Antwerp îi era mai greu să se impună în acest sezon, în care titularii au făcut lucruri extraordinare. Dar Jaadi are ABC-ul fotbalului belgian, are calitate și talent, sigur va impresiona în România. Am lucrat cu Mircea Rednic la Standard, știu că oferă încredere jucătorului și Reda va crește cu un asemenea antrenor, care e crescut și el în fotbalul belgian”, a completat Sinan Bolat, portarul lui Antwerp, fotbalist care a fost și elevul lui Mircea Rednic la Standard.

Citește și:

Cum a vrut să se revanșeze Pulhac după ce a cântat ”Steaua e numai una”

Previous Mihai Teja despre Dinamo: ”Asta îmi doresc”
Next Cum a vrut să se revanșeze un fost dinamovist după ce a cântat o melodie dedicată rivalilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *