Rednic a anunțat primul transfer. Mesaj către Iordănescu


Mircea Rednic s-a bucurat pentru fiecare reușită a lui Mattia Montini, a jubilat dorindu-și mult victoria contra lui Gaz Metan pentru ca Dinamo să poată continua lupta pentru șefia play-out-ului. Totuși, ”Puriul” a fost surprins nervos de câteva ori, fiind enervat de modul cum jucătorii au tratat anumite faze.

Imediat după meci, antrenorul a declarat: ”Era de datoria mea, a jucătorilor, să avem altă atitudine decât la Călărași. Noi am avut multe schimbări față de adversari, n-am putut să folosesc mulți jucători. Spre plăcerea și surprinderea mea, cei care au intrat au făcut-o bine. Noi i-am așteptat pe Nistor și pe Papa până în ultimul moment.

Mattia a jucat bine, gândiți-vă că el a venit de la liga a treia, după teste. A făcut o fază foarte frumoasă cu Christovao la primul gol. Montini e un atacant veritabil, e cel mai mare câștig pentru noi în această perioadă!

Christovao a câștigat multe dueluri, în special în partea secundă. Poate mai mult. În prima repriză n-am avut realizări, apoi am schimbat un pic sistemul și-a mers bine.

Uneori, merge strategia asta, cum a fost cea a lui Gaz Metan, alteori, nu. Uite că de data asta nu le-a mers! Nu mai merge cu să otrăvim fântânile. Edi Iordănescu n-are bani, de ce n-a ajutat clubul cum am făcut eu?! Că a luat o grămadă de bani de la CFR. Să nu se mai plângă. Că nu pierzi, împrumuți clubul.

Luana e în Scoția, vorbește pentru Ziggy Gordon, poate să joace și dreapta, și central. Partea bună e că joacă împotriva echipei lui Mihai Popescu, de-abia îi vedem pe amândoi, 99,9 la sută îl luăm pe Gordon. Puteam să-l luăm din iarnă, dar apoi au fost presiuni mari din partea președintelui scoțian și n-a mai venit.

Îi dedicăm victoria lui Ekeng. Eu am insistat foarte mult atunci ca el să vină și s-a întâmplat ce s-a întâmplat în 2016. Suporterii nu au uitat devotamentul lor, nici eu, nimeni”, a declarat Mircea Rednic după meci.

Citește și:

FOTO Primul transfer în vară? Luana Rednic a mers să negocieze transferul

 

-->
Previous FOTO Primul transfer în vară? Luana Rednic a mers să negocieze transferul
Next Fază genială. Ce a făcut N'Diaye după golul anulat plus mesajul lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *