Pe ce stadion va juca Dinamo sezonul viitor


Surpriză de proporţii pentru Dinamo. Clubul s-a înscris oficial în Liga 2 şi a anunţat FRF că va evolua în continuare în stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, până va începe demolarea.

Din informaţiile FANATIK venite dinspre FRF, clubul condus de Răzvan Zăvăleanu a anunţat Fedraţia că va disputa meciurile programate pe teren propriu pe stadionul Dinamo, până când vor începe lucrările de demolare ale arenei.

Contractul de închiriere pentru actualul stadion, dintre Dinamo 1948 şi CS Dinamo, semnat de Răzvan Zăvăleanu şi Ionuţ Popa, comandantul Clubului Sportiv, este valabil până în vara anului 2023, fiind înregistrat la FRF pentru dosarul de licenţiere.

Pentru înscrierea în Liga 2 există o garanţie de 50.000 de lei, pe care “câinii” au achitat-o. De asemenea, data limită pentur înscrierea în Liga a 2-a este 15 iulie. Dinamo este, aşadar, înscrisă în liga secundă.

Liga secundă va avea 20 de echipe la start. Sezonul regular va avea 19 etape, echipele având un singur meci direct. Primele şase clasate vor evolua în play-off, care se va disputa în sistem tur-retur. Formaţiile de pe locurile 7-20 vor fi repartizate în două serii de play-out.

Citește și:

Regula lui Eduard Novak, contestată din start: ”Se dă lebădă”

Previous Zăvăleanu oferă noi declarații importante
Next Gest extraordinar făcut de Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *